V dnešním rychlém a konkurenčním světě je snadné ztratit přehled o své vášni, cílech a nechat se ohromit výzvami, kterým čelíš.

Bez ohledu na to, kde se nacházíš, se můžeš cítit zahlcen tlakem na úspěch, ať už v práci, nebo v osobním životě.

Právě v těchto momentech pochybností mohou motivační citáty hrát klíčovou roli.

Poskytují ti inspiraci a odhodlání pokračovat, zůstat zaměřený na to, co je pro tebe důležité a překonat překážky, které ti stojí v cestě.

31 motivačních citátů

Když narazíš na citát, který tě opravdu osloví, je to jako najít odraz svých vlastních myšlenek, ale s hloubkou a vhledem, které přicházejí od velkých myslitelů.

Inspirativní slova mohou změnit tvůj pohled, povzbudit tě k akci nebo tě motivovat k dosažení cílů, které sis stanovil.

Ať už potřebuješ překonat prokrastinaci, čelit výzvám nebo zůstat na cestě k úspěchu, správný motivační citát tě může podpořit a udržet tě v pohybu směrem k tvým snům.

Často se říká: „Pero je mocnější než meč.“ A je to pravda – slova mají velkou moc, pokud jsou správně nasměrována.

Dokážou inspirovat, motivovat a povzbudit lidi, aby překonali životní překážky, ale také mohou způsobit zranění nebo bolest.

Když se cítíš vyčerpaný nebo ti chybí motivace, inspirující citáty mohou poskytnout potřebnou podporu a připomenout ti, že je důležité pokračovat dál.

Ať už pocházejí od slavných osobností nebo autorů, tyto motivační citáty tě mohou povzbudit, abys to nevzdal a pokračoval ve svém úsilí.

Pokud hledáš další inspiraci, zde je výběr 31 motivačních citátů:

„Dokud nezměníme stav své mysli, budeme znovu a znovu vytvářet v podstatě stejný svět, se stejnými démony a stejně šílený.“ – Marianne Williamson

Citát znamená, že naše myšlení ovlivňuje, jak vnímáme a tvoříme svůj svět. Pokud nezměníme své vnitřní postoje, budeme se stále potýkat se stejnými problémy a výzvami.

Zpráva je jasná: Skutečná změna v životě začíná změnou způsobu, jakým myslíme. Tím, že změníme svůj stav mysli, můžeme vytvořit nový, lepší svět pro sebe a přestat opakovat staré chyby.

motivacni-citat-marianne-williamson

„Nikdy nic nezmizí, dokud tě to nenaučí to, co potřebuješ vědět“ – Pema Chödrön

Tento citát znamená, že pokud stále čelíme stejným problémům, je to proto, že jsme se z nich ještě nepoučili.

Zpráva je taková, že život nám přináší určité lekce, a dokud je plně nepochopíme, budou se nám stejné situace opakovat. Poučení je tedy v tom, že bychom měli hledat smysl v těžkých situacích a učit se z nich, abychom se mohli posunout dál.

motivacni-citat-pema-chodron

„Pokud nejsi v přítomnosti, upínáš se buď dopředu k nejistotě, nebo dozadu k bolesti a lítosti.“ – Jim Carrey

Citát od Jima Carreyho znamená, že pokud nejsi plně přítomen v aktuálním okamžiku, zaměřuješ se buď na budoucnost, která je nejistá, nebo na minulost, která může přinášet bolest a lítost.

Poučení je v tom, že skutečná spokojenost a klid přicházejí pouze tehdy, když žiješ v přítomnosti. Tento citát tě povzbuzuje, abys se soustředil na přítomný okamžik, protože jen ten máš skutečně pod kontrolou.

motivacni-citat-jim-carrey

„Kam míří tvoje pozornost, tam směřuje tvoje energie a tam se objeví i výsledky.“ – Harv Eker

Citát znamená, že to, na co se soustředíš, ovlivňuje, kam směřuje tvoje energie a jaké výsledky dosáhneš. Pokud se zaměříš na své cíle a na to, jak jich dosáhnout, tvoje energie půjde tímto směrem a uvidíš pozitivní výsledky. Naopak, pokud se soustředíš na problémy a negativní myšlenky nebo obavy, tvoje energie bude směřovat tam a můžeš dosáhnout nepříznivých výsledků.

Zpráva je jasná: Zaměř svou pozornost na to, co chceš a tvoje energie ti pomůže toho dosáhnout.

motivacni-citat-harv-eker

„Každá chyba je příležitostí se něčemu naučit a začít znovu, tentokrát chytřeji.“ – Henry Ford

Citát znamená, že chyby nejsou konečné selhání, ale spíše příležitosti k učení a růstu. Když uděláš chybu, můžeš se z ní poučit a příště to udělat lépe a chytřeji.

Zpráva je jasná: Neber chyby jako konec, ale jako začátek něčeho nového a lepšího. Každá chyba tě posouvá blíže k úspěchu, pokud se z ní dokážeš poučit a jít dál s novými zkušenostmi.

motivacni-citat-henry-ford

„Jedinou překážkou mezi tebou a tvým cílem je ten blábol, kterým si odůvodňuješ, proč to nejde.“ – Jordan Belfort

Citát znamená, že hlavní překážkou k dosažení tvých cílů jsou výmluvy, které si sám vytváříš.

Zpráva je jasná: Pokud chceš dosáhnout svých cílů, musíš přestat hledat důvody, proč to nejde a místo toho se soustředit na způsoby, jak to uskutečnit. Všechny tyto výmluvy tě jen brzdí na cestě k úspěchu.

motivacni-citat-jordan-belfort

„Život není problém, který je třeba řešit, ale realita, kterou je třeba zažít.“ – Søren Kierkegaard

Citát ti připomíná, že život není jen soubor problémů, které musíš překonat nebo vyřešit. Spíš než na problémy by ses měl zaměřit na samotnou zkušenost života. Život je o prožívání, o vnímání okamžiků, o učení se z každé situace, kterou ti přinese. 

Neřeš, neanalyzuj, ale prožívej. Život se stává mnohem krásnějším a smysluplnějším, když se přestaneš zabývat neustálými otázkami a obavami, a místo toho se plně ponoříš do toho, co ti přináší každý okamžik. V tom prožívání se skrývá skutečná radost a moudrost života.

Zpráva je jednoduchá: Nemusíš se neustále snažit všechno analyzovat nebo opravovat. Místo toho přijmi život takový, jaký je, a užij si jeho krásu i složitost. Život je o cestě, ne jen o cíli.

motivacni-citat-sorenu-kierkegaard

„Jestli chceš něco, co jsi nikdy neměl, tak musíš dělat něco, co jsi nikdy nedělal.“ – Thomas Jefferson

Tento citát ti říká, že pokud toužíš po něčem novém nebo po změně ve svém životě, musíš být ochotný vyjít ze své komfortní zóny a zkusit něco, co jsi dosud nezkusil. Nemůžeš očekávat jiné výsledky, když budeš stále dělat to samé.

Zpráva je jasná: Když chceš dosáhnout něčeho, co jsi dosud neměl, musíš být otevřený novým zkušenostem, přístupům a odvážným krokům. Někdy to může znamenat riskovat nebo se učit nové věci, ale právě v těchto krocích se skrývá klíč k dosažení tvých cílů.

motivacni-citat-thomas-jefferson

„Život je deset procent toho, co se nám stane, a devadesát procent toho, jak na to reagujeme.“ – Charles R. Swindoll

Tento citát ti připomíná, že zatímco události, které se v životě stanou, mohou být mimo tvoji kontrolu, tvoje reakce na ně má mnohem větší význam. Pouze malá část života závisí na okolnostech, které tě potkají, ale většina záleží na tom, jak se s těmito situacemi vypořádáš.

Zpráva je jasná: Není tolik důležité, co se stane, ale jak na to zareaguješ. Tvoje postoje, rozhodnutí a způsob, jakým čelíš výzvám, určují, jaký život budeš žít. Máš moc ovlivnit svůj osud tím, jak se rozhodneš reagovat na to, co ti život přinese.

motivacni-citat-charles-swindoll

„Lidé ve svém životě nelitují toho, co udělali, ale toho, co neudělali.“ – Philip Zimbardo

Tento citát ti připomíná, že často nelitujeme rozhodnutí a akcí, které jsme v životě podnikli, ale spíše toho, co jsme neudělali nebo nezkusili.

Zpráva je jednoduchá: Neboj se jednat a využívat příležitosti, které ti život nabízí. Často právě ty věci, které se rozhodneme neudělat, nás mohou později trápit nejvíc. Život je o odvážných krocích a o tom, abychom se nebáli zkoušet nové věci.

motivacni-citat-philip-zimbardo

„Cokoli slyšíme, je názor, nikoli fakt. Cokoli vidíme, je úhel pohledu, nikoli pravda.“ – Marcus Aurelius

Tento citát od Marka Aurelia ti připomíná, že naše vnímání světa je subjektivní. To, co slyšíme od druhých, jsou jejich názory a interpretace, nikoli nepopiratelné pravdy. Stejně tak to, co vidíme, je ovlivněno našimi zkušenostmi, předsudky a úhlem pohledu, což znamená, že to nemusí být objektivní pravda.

Zpráva je jasná: Měj na paměti, že to, jak vnímáš svět, a to, co ti druzí říkají, je pouze jedním z mnoha možných pohledů. Buď otevřený novým perspektivám a uvědomuj si, že tvoje pravda může být jen částí většího obrazu.

motivacni-citat-marcus-aurelius

„Víra znamená věřit tomu, co nevidíš. Za odměnu pak uvidíš to, v co věříš.“ – Svatý Augustin

Tento citát ti připomíná, že víra je o důvěře v něco, co zatím není viditelné. Když věříš, i když nemáš důkazy před sebou, bude tě tato víra vést k tomu, abys nakonec skutečně spatřil výsledky svého přesvědčení.

Zpráva je jasná: Víra tě motivuje k tomu, abys pokračoval, i když jsou okolnosti nejasné. Tvoje přesvědčení a odhodlání mohou přinést ovoce a zhmotnit to, v co jsi věřil. Víra má sílu proměnit neviditelné v realitu.

motivacni-citat-svaty-augustin

„Událost + reakce = výsledek. Pokud nejsi v životě spokojený se svými výsledky, změň své reakce.“ – Jack Canfield

Tento citát ti připomíná, že výsledky v životě nejsou jen důsledkem událostí, které tě potkávají, ale především toho, jak na ně reaguješ. Pokud nejsi spokojený s tím, co se ti děje, změň způsob, jakým reaguješ. Tím změníš konečný výsledek.

Zpráva je jasná: Máš kontrolu nad tím, jaký bude tvůj život, a to prostřednictvím svých reakcí. Když změníš své reakce, změníš i své výsledky.

motivacni-citat-jack-canfield

„Pokud nemáš vlastní plán, staneš se součástí plánu někoho jiného.“ – Jim Rohn

Tento silný citát ti připomíná důležitost mít vlastní směr a cíl v životě. Pokud si nevytvoříš svůj vlastní plán a nestanovíš si, kam chceš směřovat, může se stát, že se ocitneš na cestě, kterou pro tebe naplánoval někdo jiný. Tím ztrácíš kontrolu nad svým životem a můžeš skončit prací na snech někoho jiného místo svých vlastních.

Zpráva je jasná: Měj svůj vlastní plán a směr, kterým chceš jít. Tím zajistíš, že budeš žít svůj život podle svých představ, a ne podle představ někoho jiného. Buď aktivním tvůrcem svého života.

motivacni-citat-jim-rohn

„Tvůj čas je omezen. Proto ho neztrácej tím, že budeš žít život někoho jiného.“ – Steve Jobs

Další podobný citát od Steva Jobse ti připomíná, že tvůj čas na této zemi je omezený a vzácný. Nemá smysl plýtvat ho tím, že se snažíš napodobovat nebo žít podle očekávání druhých. Místo toho bys měl žít autenticky, podle svých vlastních hodnot, snů a přesvědčení.

Zpráva je jasná: Žij svůj vlastní život a nenech se svázat tím, co od tebe očekávají ostatní. Tvůj čas je příliš cenný na to, abys ho promarnil tím, že budeš žít život někoho jiného. Buď sám sebou a využij svůj čas naplno.

motivacni-citat-steve-jobs

„Svět se tě zeptá, kdo jsi, a pokud to nevíš, svět ti to řekne.“ – Carl Gustav Jung

Další podobný a přesto jiný citát ti připomíná, jak důležité je znát sám sebe. Pokud nemáš jasnou představu o tom, kdo jsi a jaké jsou tvé hodnoty, názory a cíle, může tě svět snadno ovlivnit a vnutit ti svou vlastní verzi toho, kým bys měl být.

Zpráva je jasná: Poznej sám sebe, abys nebyl ztracen ve světě očekávání a názorů druhých. Když víš, kdo jsi, můžeš žít svůj život podle vlastních hodnot a směřovat tam, kam opravdu chceš. Pokud to ale nevíš, ostatní ti snadno určí, kým bys měl být a odvedou tě od tvé pravé cesty.

motivacni-citat-carl-gustav-jung

„Jestli najdeš v životě cestu bez překážek, určitě nikam nevede.“ – Frank A. Clark

Tento citát ti připomíná, že skutečné cesty k úspěchu a smysluplnému životu nejsou snadné. Pokud narazíš na cestu, která je bez překážek, je pravděpodobné, že tě nevede k ničemu významnému. Překážky a výzvy jsou znamením, že jdeš správným směrem a že stojí za to vynaložit úsilí na jejich překonání.

Zpráva je jasná: Nepřítomnost překážek může být varovným signálem, že cesta, kterou se vydáváš, je příliš snadná a možná ti nepřinese to, co hledáš. Skutečná hodnota se nachází na cestách, které vyžadují odvahu a vytrvalost.

motivacni-citat-frank-clark

„Vše, co vysíláme do životů druhých, se nám vrací zpět do toho našeho.“ – Edwin Markham

Tento citát ti připomíná, že naše činy, slova a myšlenky mají dopad nejen na ostatní, ale i na nás samotné. To, co do světa vysíláš – ať už je to laskavost, láska, nebo naopak negativita – se k tobě nakonec vrátí. Je to princip, který zdůrazňuje důležitost jednání s druhými s respektem a empatií, protože to, co dáváme, ovlivňuje i náš vlastní život.

Zpráva je jasná: Buď si vědom toho, jak působíš na ostatní, protože to, co jim předáš, se bude vracet zpět k tobě. Tvé činy a postoje mají sílu ovlivnit nejen jejich životy, ale i ten tvůj.

motivacni-citat-edwin-markham

„Věř, že můžeš a jsi v polovině.“ – Theodore Roosevelt

Tento citát od Theodora Roosevelta ti připomíná, jak velkou sílu má víra v sebe sama. Když věříš, že něco dokážeš, už jsi udělal první a zásadní krok k dosažení svého cíle. Víra v sebe je jako palivo, které tě pohání vpřed. Tím, že věříš ve své schopnosti, už jsi na půli cesty k úspěchu, protože tvé myšlení a přístup hrají klíčovou roli v tom, jak se ti bude dařit.

Zpráva je jasná: Tvůj úspěch začíná v hlavě. Když věříš, že můžeš, překonáš překážky s větší lehkostí. Věřit v sebe je polovina úspěchu – zbytek je jen otázkou odhodlání a práce.

oblibeny-motivacni-citat-theodore-roosevelt

„Život není o tom čekat, až bouřka přejde… Je o tom, naučit se tančit v dešti.“ – Vivian Greeneová

Tento citát ti připomíná, že život není jen o čekání na to, až se problémy nebo těžké časy vyřeší samy od sebe. Místo toho je důležité naučit se užívat si života i v těchto náročných okamžicích. Tanec v dešti symbolizuje schopnost nacházet radost a smysl i uprostřed nepříznivých podmínek.

Zpráva je jasná: Nečekej, až se okolnosti zlepší, abys mohl být šťastný. Nauč se žít naplno, i když život není zrovna snadný. Pravá síla a radost spočívají v tom, že se naučíš čelit bouřím s odvahou a dokážeš najít krásu i v těžkých časech.

motivacni-citat-vivian-greeneova

„Člověka, který se nikdy nevzdává, zkrátka nikdy neporazíš.“ – Babe Ruth

Můj oblíbený citát, který mi připomíná, že skutečná síla spočívá ve vytrvalosti a odhodlání. Když se nikdy nevzdáš, i přes překážky a neúspěchy, zůstáváš neporažený. Možná narazíš na mnoho výzev, ale pokud se stále zvedáš a pokračuješ dál, nikdo tě nemůže skutečně porazit.

Zpráva je jasná: Vytrvalost je klíčem k úspěchu. Člověk, který se nikdy nevzdá, nakonec dosáhne svých cílů, protože jeho síla spočívá v jeho odhodlání. Bez ohledu na to, jak těžké to je, dokud pokračuješ, jsi na cestě k vítězství.

oblibeny-motivacni-citat-babe-ruth

„Život se zmenšuje nebo rozšiřuje úměrně odvaze člověka.“ – Anaïs Nin

Tento citát ti připomíná, že rozsah a kvalita tvého života závisí na tvé odvaze. Když máš odvahu riskovat, zkoušet nové věci a čelit výzvám, tvůj život se rozšiřuje – získáváš nové zkušenosti, rosteš a objevuješ nové možnosti. Naopak, pokud se bojíš a zůstáváš v bezpečí své komfortní zóny, tvůj život se stává omezeným a méně naplněným.

Zpráva je jasná: Tvá odvaha určuje, jak bohatý a naplněný tvůj život bude. Když se nebojíš vyjít vstříc neznámému, otevíráš si cestu k většímu a smysluplnějšímu životu. Odvaha je klíčem k tomu, aby se tvůj život rozšiřoval a nabízel ti více příležitostí a radosti.

oblibeny-motivacni-citat-anais-nin

„Znalosti nestačí, musíme je aplikovat. Nestačí jen chtít, musíme jednat.“ – Bruce Lee

Tento citát od Bruce Leeho ti připomíná, že samotné vědění a touha nejsou dostatečné k dosažení úspěchu nebo cílů. Mít znalosti je důležité, ale klíčem je jejich praktické uplatnění. Stejně tak chtít něco dosáhnout je jen první krok, ale skutečného pokroku dosáhneš pouze tehdy, když začneš jednat.

Zpráva je jasná: Nestačí jen vědět nebo chtít – musíš své znalosti a touhy přeměnit v činy. Úspěch přichází, když začneš aplikovat to, co víš a začneš jednat na základě svých přání. Jednání je mostem mezi touhou a dosažením cíle.

motivacni-citat-bruce-lee

„Důležité není, co se ti stane, ale jak na to zareaguješ.“ – Epiktétos

Tento citát ti připomíná, že v životě nejsou nejdůležitější samotné události, které tě potkají, ale tvoje reakce na ně. To, jak se rozhodneš čelit výzvám, těžkostem nebo nečekaným situacím, určuje, jaký bude konečný výsledek a jaký vliv budou tyto události mít na tvůj život.

Zpráva je jasná: Nemáš kontrolu nad vším, co se ti v životě stane, ale máš plnou kontrolu nad tím, jak na to zareaguješ. Tvoje reakce může změnit negativní situaci v příležitost k růstu nebo pozitivní zkušenost. Klíčem je, jak se rozhodneš jednat v tváří v tvář jakékoli situaci.

motivacni-citat-epiktetos

„Nikdy nevyhraješ, pokud nikdy nezačneš.“ – Helen Rowland

Tento citát ti připomíná, že první krok k úspěchu je vždy začít. Nemůžeš dosáhnout vítězství, pokud se nikdy neodhodláš udělat první krok. Bez toho, abys začal, není možné něco dokončit nebo dosáhnout svého cíle.

Zpráva je jasná: Úspěch začíná tím, že se pustíš do akce. Nezáleží na tom, jak velké nebo malé jsou tvé plány – pokud nezačneš, nikdy neuvidíš výsledky. Odvaha začít je tím, co tě může dovést k vítězství.

motivacni-citat-helen-rowland

„Je lepší selhat v originalitě než uspět v napodobování.“ – Herman Melville

Tento citát ti připomíná, že je cennější být autentický a jedinečný, i když to znamená riskovat neúspěch, než dosáhnout úspěchu napodobováním ostatních. Originální myšlenky a činy mají větší hodnotu, protože odrážejí tvoji pravou podstatu a kreativitu.

Zpráva je jasná: Neboj se být sám sebou, i když to může být riskantní. Skutečná hodnota spočívá v tom, co je jedinečné a osobité, i když cesta k úspěchu může být složitější. Selhání v originalitě je lepší než úspěch, který je výsledkem napodobování druhých. Buď odvážný a věř v sílu své vlastní jedinečnosti.

motivacni-citat-herman-melville

„Buď sám tou změnou, kterou chceš vidět ve světě.“ – Mahátma Gándhí

Tento slavný citát od Mahátmy Gándhího ti připomíná, že změny, které si přeješ vidět ve světě, začínají u tebe samotného. Namísto čekání, až se věci změní nebo až někdo jiný podnikne kroky, bys měl sám jednat a žít podle těch hodnot a principů, které chceš vidět v širším světě.

Zpráva je jasná: Pokud chceš, aby svět byl lepším místem, začni u sebe. Tvůj příklad a tvé činy mohou inspirovat ostatní a vést k větším změnám. Každý z nás má moc ovlivnit svět kolem sebe, a to tím, že bude žít podle toho, co považuje za správné.

motivacni-citat-mahatma-gandhi

„Slaboši čekají na příležitost, silní ji vytvářejí.“ – Orison Swett Marden 

Tento citát ti připomíná, že rozdíl mezi úspěchem a neúspěchem spočívá v přístupu k příležitostem. Slabí lidé pasivně čekají, až se jim naskytne příležitost, zatímco silní lidé aktivně pracují na tom, aby si tyto příležitosti sami vytvořili.

Zpráva je jasná: Nečekej, až ti život něco nabídne – buď proaktivní a vytvoř si vlastní cestu k úspěchu. Tvá síla spočívá v tvé schopnosti jednat, iniciovat a nacházet způsoby, jak dosáhnout toho, co chceš, i když žádné zjevné příležitosti nejsou na obzoru.

motivacni-citat-orison-swett-marden

„Ten, kdo padne a znovu vstane, je mnohem silnější než ten, kdo nikdy nespadnul.“ – Roy T. Bennett

Tento můj další oblíbený citát mi připomíná, že skutečná síla se projevuje v tom, jak se dokážeš zvednout po pádu. Chyby, neúspěchy a pády jsou neoddělitelnou součástí života, ale to, co tě skutečně posiluje, je schopnost vstát a pokračovat dál. Člověk, který se nikdy nesetkal s neúspěchem, možná nikdy nepoznal, jakou má skutečnou vnitřní sílu.

Zpráva je jasná: Neúspěchy tě mohou posílit, pokud se z nich dokážeš poučit a pokračovat dál. Síla není v tom, nikdy nepadnout, ale v tom, vždycky se znovu zvednout. Každý pád je příležitostí k růstu a získání nové odolnosti.

motivacni-citat-roy-t-bennett

„Skutečná změna, trvalá změna, se děje krok za krokem.“ – Ruth Bader Ginsburg

Tento citát ti připomíná, že skutečné a trvalé změny nevznikají přes noc. Jsou výsledkem postupného, vytrvalého úsilí, kde každý malý krok má svůj význam. Namísto očekávání okamžitého výsledku je důležité soustředit se na postupný pokrok, který se v průběhu času promění v něco významného.

Zpráva je jasná: Buď trpělivý a věř v proces. I malé kroky vedou k velkým změnám, pokud se jich držíš. Trvalá změna přichází z vytrvalosti a postupného pokroku, kde každý krok přispívá k dosažení cíle.

motivacni-citat-ruth-bader-ginsburk

„Každý zápas ve tvém životě z tebe vytvořil člověka, kterým jsi dnes. Buď vděčný za těžké chvíle, mohou tě jen posílit.“ – Keanu Reeves

Poslední citát od Keanu Reevese ti připomíná, že všechny těžké chvíle a zápasy, kterými jsi v životě prošel, tě formovaly do osoby, kterou jsi dnes. Namísto toho, abys se na tyto problémy díval negativně, je důležité si uvědomit, že právě tyto výzvy tě posílily a pomohly ti růst.

Zpráva je jasná: Buď vděčný za těžké chvíle ve svém životě, protože jsou to právě tyto momenty, které ti dávají sílu a formují tvůj charakter. Každá výzva je příležitostí stát se silnějším a moudřejším. Tvoje zkušenosti z minulosti ti pomáhají lépe čelit budoucnosti.

motivacni-citat-keanu-reeves

Závěrem

Do komentářů mi napiš, jaký je tvůj oblíbený motivační citát nebo autor, který tě inspiruje a pomáhá ti zůstat na správné cestě i v těžkých chvílích.

Případně mi napiš, který z uvedených citátů na tebe působí nejvíce a proč.

Budu se těšit na tvou odpověď a na sdílení tvých myšlenek!

clenstvi-klub-cesta-relaxace

Členství – Klub Cesta relaxace

Stáhni si nás v mobilní aplikaci a získej přístup k prémiovému obsahu, který nikde jinde sdílet nebudeme. Hloubkové webináře, koučovací videa, společné podcasty, vedené meditace a vizualizace, relaxační a meditační hudba, programování mysli a podprahové nahrávky a mnoho dalšího… Vše na jednom místě bez reklam a rušivých vlivů.

Jiří Čapovec

Jiří Čapovec

Celostní terapeut, kouč a mentor

Jiří Čapovec je celostní terapeut, kouč a mentor, který se zabývá oblastí celostní medicíny a funkční medicíny, kde propojuje důležité aspekty a obory jako je osobní rozvoj, psychosomatika, epigenetika, psychologie a rozvoj lidského vědomí, neurovědy a práce s podvědomím. Kromě působení v oblasti duševního zdraví, se také zaměřuje na psychologii mezilidských vztahů (individuální i párová terapie). Je spoluzakladatel značky cesta relaxace spolu s jeho partnerkou, koučkou a terapeutkou Lenkou Heczkovou.

2 Komentářů
  1. Marek

    Děkuji za pořádnou dávku motivace. Dokopalo mě to něco se svým životem dělat. Tak snad to bude mít dlouhého trvání.

    Odpovědět
  2. Darina

    Můj oblíbený citát, nebo spíše myšlenka, která už nějakou dobu vystihuje můj život a výrazně ho změnila, je: „Přestaň se těšit pouze na výsledek a začni milovat cestu, která k němu vede.“

    Odpovědět

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Pin It on Pinterest

Shares